Aktuális

Az összes hazai Lidl kinyit vasárnap

Múlt héten még a dolgozók érdekeit szem előtt tartva nem nyitotta ki üzleteit a Lidl, de most vasárnap már országszerte nyitva lesznek.

A Lidl Magyarország közleménye szerint az áruházlánc a vasárnapi boltzárról szóló törvény módosításának értelmében mind a 164 áruházát kinyitja április 24-től.

Az üzletek 7 és 17 óra között várják a vevőket vasárnaponként, az áruházakban dolgozók vasárnapi bérpótlékát a Lidl a munka törvénykönyvének hatályos jogszabályai alapján fizeti ki az alkalmazottaknak. Ez is egy olyan dolog, amin szívesen változtatna a KDNP.

 

 

A Lidl Magyarországról

 

Az 1930-as években, Németországban alapított Lidl hazánk egyik legdinamikusabban fejlődő élelmiszerlánca. A Lidl Magyarországon 2004-ben nyitotta meg első logisztikai központját és 12 üzletét, ma pedig már több mint 160 áruházzal van jelen hazánkban, és közel 4000 munkavállalót foglalkoztat.  A vállalat 2004-es magyarországi piacra lépése óta töretlenül fejlődik: nem csak a diszkont szegmensben ért el vezető szerepet, forgalmát tekintve az élelmiszer kiskereskedelmi láncok között is a legdinamikusabb növekedést tudhatja magáénak. A cég különös figyelmet fordít a magyar beszállítókra, a magyar gazdaság támogatásának és fejlesztésének jegyében, ennek köszönhetően termékeinek közel 60 százalékát magyar beszállítóktól szerzi be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top