Aktuális

A Petőfi Rádióval tér vissza Caramel

A Petőfi Rádió országjáró körútján a műsorvezetők végiglátogatták azokat a munkahelyeket, ahol a Petőfi Rádió szól munka közben.

A Petőfi Rádió hallgatói arról szavazhattak, melyik munkahelyi kollektíva nyerje a hévízi wellness hétvégét. A kétszáz jelentkező közül az ötven legkreatívabbhoz látogatott el a Petőfi csapata. Az országjárást sztárok is bevállalták: Caramel, Byealex, a The Biebers frontembere Puskás Péter, Odett, Marge és Freddie egyaránt körülnéztek pár Petőfi Rádió-szurkoló munkahelyen.

A Petőfi Rádióval tér vissza Caramel

A nyertes a karcagi Kátai Gábor Kórház Csecsemő és Gyermek osztálya lett, ahol Caramel kedden adta át a nyolc főre szóló hévízi wellness hétvégét az osztály mit sem sejtő dolgozóinak, majd a gyerekek nagy örömére elénekelte a Szállok a dallal c. népszerű slágerét.

Ha úgy vesszük, ez volt Caramel visszatérésének első, nem hivatalos állomása. Az énekes április 30-tól kezdi meg Közelebb című turnéját, ahol új, eddig ismeretlen dalokat is elénekel majd rajongóinak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top