Aktuális

Időjárás: esővel érkezik a 21 fokos hőmérséklet

Elkezdhetünk örülni, mert a héten már valóban 20 fok feletti hőmérsékletre is számíthatunk, azonban az esernyőket és a gumicsizmát nem érdemes elrakni a szekrénybe.

Húsvéthétfőn még erősen felhős időben tölthetjük el a napot, néhol gyenge eső, egy-egy zápor kialakulhat. A Dunántúlon többfelé feltámad a délies szél. Hajnalban –2 és +5, délután 11 és 16 fok között alakul a hőmérséklet – írja az Időkép.

A 20 fokot kedden még nem élvezhetjük. A hét második napján ugyanis egy hidegfront éri el hazánkat, így többfelé kell számítani esőre, záporokra, ugyanakkor nyárias zivatarok is kialakulhatnak. A front mögött átmenetileg feltámad az északnyugatira forduló szél. Délután 13–18 °C közötti maximumokat mérhetünk.

Időjárás: esővel érkezik a 21 fokos hőmérséklet

Szerdán napközben többfelé felszakadozik a felhőzet, kisüt a nap, és csak elszórtan lehet jelentéktelen csapadék. A feltámadó déli, délnyugati széllel melegebb légtömegek érkeznek térségünkbe, így délutánra már 14 és 21 fok közé melegszik a levegő.

Akkor beszéljünk végre a csütörtöki időjárásról. Az erős, esetleg helyenként viharos délnyugati szélben kora májusi időre van kilátás, a legmagasabb hőmérséklet 18 és 24 fok között alakul, délen lehet a legmelegebb.

Pénteken záporok, zivatarok ismét előfordulhatnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top