Aktuális

Itt az új, olcsó Apple iPhone SE

A hétfőn bemutatott Apple-telefon neve iPhone SE. A telefon tudása a 6S-éhez áll közel, és iPhone-hoz képest olcsó lesz.

Az Apple cupertinói sajtótájékoztatóján hosszas felvezetést követően kiderült, milyen lesz az új, lapunk korábbi cikke által olcsónak ígért Apple iPhone készülék. Az iPhone SE (esszéj) az iPhone 5-ösre hasonlít leginkább, technikai jellemzői pedig az iPhone 6S-re emlékeztetik. A telefon 12 megapixeles fényképezőgépet kapott, amivel élő fotók mellett 4K videó is készíthető. Kéttónusú vakuval, mérőpixelekkel is ellátták.

Itt az új, olcsó apple iPhoneSE

Az USA-ban március utolsó napjától havi 17 dolláros részletre adják majd a kártyafüggetlen telefont, előfizetés nélkül. Két változat lesz, a 16 GB-os változat 400 dollárba, a 64 GB-os pedig 500 dollárba kerül majd.

A világ USA-n kívüli része májustól veheti meg a minden bizonnyal gyorsan népszerűvé váló státusszimbólumot.

Az iPadekről szólva bejelentették, hogy az iPad mini ára 269 dollártól, az iPad Air2-é 399 dollártól, a 9,7 hüvelykes iPad Proé 599 dollártól, a 12,9 hüvelykes iPad Pro ára pedig 799 dollártól indul majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top