Aktuális

Előbb bicajost gázolt, majd frontálisan ütközött egy másik autóval

Kettős közlekedési baleset történt Gyöngyösfaluban.

Egy 60 éves kőszegi férfi személygépkocsijával Gencsapáti felől Lukácsháza irányába tartott 2016. március 15-én, amikor Gyöngyösfalu belterületén egy balra ívelő útkanyarulatban áttért a szemközti sávba és elütött egy kerékpárral közlekedő gencsapáti férfit, majd megállás nélkül továbbhajtott. K. Tamás röviddel ezután ismét áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, és ezúttal egy vele szemben közlekedő személygépkocsinak ütközött – számolt be a police.hu.

 A jármű vezetője az ütközést követően ismételten el akarta hagyni a helyszínt, de ezt a személygépkocsi vezetője megakadályozta. A baleset következtében a kerékpáros férfi az elsődleges orvosi vélemény szerint 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett, míg a kőszegi sofőr könnyebben sérült.

Az ügyben segítségnyújtás elmulasztása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top