Aktuális

Megtalálták a szombaton eltűnt Vivien holttestét

Megölték a fővárosban a hétvégén eltűnt fiatal nőt, gyerekkori barátja gyilkolhatta meg. A 20 éves Vivien holttestét Dabasnál, egy erdős területen találták meg. Egy 20 éves férfi ellen emberölés miatt indult eljárás: K. Bálint beismerte a gyilkosságot.

Több napja keresték a 20 éves M. Vivient, akinek szombaton hajnalban veszett nyoma a Népligetben. A Blikk úgy tudja, hogy Dabasnál, egy erdős területen találták meg. Halálát az elsődleges adatok szerint idegenkezűség okozta. A gyanúsított egy 20 év körüli, kakucsi fiatalember, K. Bálint, aki nem csak osztálytársa, de gyerekkori barátja is volt a lánynak. A fiú beismerte a rendőröknek tettét, sőt Vivien holttestéhez vezette az egyenruhásokat.

A fiatalok a Liget Clubban is együtt voltak, Bálinttal beszélt utoljára Vivien. Mint a Blikk megtudta, a fiú lett volna az, aki haza fuvarozza a lányt, ám ehelyett egy Dabas melletti erdős területre vitte, ahol megpróbálta megerőszakolni.

A Bors – helyi, kakucsi lakosoktól származó – információi szerint a lányt leszúrták. A gyanúsított fiú családja egyébként köztiszteletben áll Kakucson.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top