Aktuális

Gyerekeket etet a bordélyház

Egy új-zélandi bordélyház tulajdonosa eldöntötte: nyílt napot tart a kéjbarlangban, és a bevételt átadja egy segélyszervezetnek. De mi történik a nyílt napon?

Egy vöröslámpás házról általában nem a segélyezés jut eszünkbe, de az új-zélandi Hawerában található Shh…Adult Fun Spot most pont hogy egy segélyakcióba vágott bele egy helyi gyermekétkeztetési segélyszervezettel, a Kai Kitchennel. A Kai Kitchen a környék negyven gyermekének ad napi szinten egészséges ebédet és vacsorát, a bordély tulajdonosa, Nicky Hughes pedig tagja a szervezet vezetőségének. Miután kiderült, hogy a Kai Kitchen megszorult anyagilag, Hughes úgy döntött, hogy kitalál valamit. Ez lett a “nyílt nap a bordélyban”.

De azt mégis hogy képzelik?

Hughes elmondása szerint a választott napon mindössze három lány lesz a házban, akik körbevezetik odabent az érdeklődőket, válaszolnak a kérdéseikre, és ha kell, frissítőket is felszolgálnak. A látogatók annyit adományoznak, amennyit szeretnének, a minimumösszeget még nem határozták meg, de azt tudni, hogy minden látogató kap egy aranyérmét emlékbe.

A szokatlan segélyezési akció súlyos vitát generált a közösségi oldalakon és a helyi sajtó fórumain, de Hughes-t és a Kai Kitchen alapítóit nem érdeklik a vádaskodások, és hogy egyesek állítják: a prostitúciót tilos összemosni a gyermekekkel. “Kizárólag az a lényeg, hogy a gyerekek egyenek” – jelentette ki Hughes, és ezzel lezártnak tekinti a vitát.

Új-Zélandon egyébként szigorúan szabályozott, de legális a prostitúció. A Shh… is törvényesen működik.

(via IBT)

Kapcsolódó írásaink:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top