Aktuális

Vujity Tvrtko a csekkjét lobogtatja

A TV2 műsorvezetője, Vuity Tvrtko vadiúj mozgalmába beszállva adományokat küldhetünk alapítványoknak csekken, aztán szelfizünk és posztolunk.

A horvát névvel befutott excentrikus műsorvezető, Vuity Tvrtko nem aprózza el: a mozgalom kihívta az összes országgyűlési képviselőt – lehet adakozni, aztán csekket villantani!

Az adomány összege tetszőleges és öt napon keresztül, naponta kellene utalni. Tvrtko Facebook-bejegyzésében egy húszezres csekket lobogtat a Városmajor utcai postahivatal előtt, amit egy pécsi (onnan származik ő is) gyermekvédelmi alapítvány számlájára fizetett be.

Vuity Tvrtko csekkjét lobogtatja
Forrás: Facebook

Amellett, hogy a dolog abszolút jó szándékához kétség sem férhet, azért halkan megjegyeznénk, hogy hazánk tehetősebb polgárai körében nem ritka az adóterhek optimalizásának afféle módszere, amikor valamely alapítvány javára utalják át az általuk fáradságos munkával összelapátolt forintot. Ezek az alapítványok nevükben persze nem Karánsebes város országgyűlési képviselőjének nyugodt öregkorát hivatottak megalapozni, ám a devla mindig a részletek közt settenkedik.

Kíváncsian várjuk, milyen sikert arat a riporter kezdeményezése.

Olvass még Vuity Tvrtkóról az NLCafén!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top