Aktuális

24-szer szúrta meg a hajléktalant

A Békés Megyei Főügyészség emberölés bűntette miatt kezdeményezte annak a 20 éves gyulai férfinak az előzetes letartóztatását, aki péntek hajnalban megölt egy hajléktalan férfit Gyulán.

A gyanúsított és a sértett régebb óta ismerték egymást, több alkalommal is együtt italoztak. Így volt ez február 4-én este is. Az italozás során a gyanúsított észrevette, hogy a sértettnél több ezer forint készpénz van, ezért elhatározta, hogy ellopja tőle – számolt be a beol.hu.

Miután több kocsmát is végigjártak, február 5-én hajnali 2 óra körüli időben közösen a Gyula, Vásárhelyi Pál utcában lévő buszpályaudvarra mentek, hogy ott aludjanak. A gyanúsított azonban több alkalommal fejbe rúgta a társát, elvette tőle a 4 ezer forintját, valamint a kését is, amellyel többször – legalább 24-szer – mellkason szúrta. A sértett a helyszínen meghalt.

Az elkövetőt később a lakásán fogta el a rendőrség. A Békéscsabai Járásbíróság elrendelte 30 napra az előzetes letartóztatását.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top