Aktuális

Otthonából tűnt el a 47 éves férfi

A rendőrség a lakosság segítségét kéri egy eltűnt tiszaföldvári férfi felkutatása érdekében.

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi Liska Attilát. A 47 éves férfi 2016. február 7-én 15 óra körüli időben Tiszaföldvár, Nyárfa utca 37. szám alatti otthonából ismeretlen helyre távozott, és azóta tartózkodási helye ismeretlen. A felkutatására tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre – írja a police.hu.

A keresett férfi körülbelül 175 centiméter magas, erős testalkatú, kék szemű, haja rövid, barna színű. Liska Attila eltűnésekor fekete színű, combig érő bőrkabátot, kék-fehér kockás flanelinget, szürke színű melegítő nadrágot, barna színű félcipőt és szürke színű sapkát viselt.

Az otthonából tűnt el a 47 éves férfi
Forrás: police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, látta, vagy tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrségen, vagy hívja a 06-56/501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 “Telefontanú” zöld számán, továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top