Aktuális

Balszerencse a víz alatt: fehér cápával nézett szembe a fiatal lány

Beleesni a vízbe, miközben alattunk úszkál egy cápa… Ugye, nem hangzik jól? Egy utazó nyaralása tökéletesen indult, ám arra ő sem számított, hogy sokak egyik legnagyobb rémálmával, egy életnagyságú fehér cápával találja szemben magát.
Nemrég járta be a világot az a megdöbbentő videó, amin egy dél-koreai akvárium homoki tigriscápája egy ütközést követően nemes egyszerűséggel felfalt egy nyestcápát. Persze az ilyen elrettentő felvételek nélkül is tudjuk, hogy ha cápa kerül az utunkba, jobb résen lenni. Ezt mostanában főleg azoknak érdemes megfogadniuk, akik a télből a nyárba kalandoznak, és egy egzotikus tengerparton pihenik ki a fáradalmakat. Bár van, akit már csak a gondolattól is kiráz a hideg, hogy egy cápák lakta tengerben fürödjön, mások számára nem kérdés, hogy csónakra szálljanak, és felfedezzék, mit tartogat számukra az óceán. De mi történik, ha tényleg felbukkant az a bizonyos uszony?

A kellemesen ringatózó csónakot egy nagy fehér cápa környékezte meg, és egyenesen nekiúszott olyan erővel, hogy a lány a vízbe esett. Ő még szerencsésnek mondható: a cápa ugyanis viszonylag hamar elvesztette az érdeklődését iránta. Öröm az ürömben, hogy az áldozat könnyebb sérülésekkel megúszta a találkozást.

Balszerencse a víz alatt: fehér cápával nézett szembe a fiatal lány

Pecheseknek áll a világ: pörgesd meg a Balszerencsekereket, és nyerj!
A cápatámadás csak egy a sok abszurdba hajló eset közül, amelyekkel egy biztosító találkozhat. Ha szeretnél még több hihetetlen sztorit hallani (például egy tűznádóról), ráadásul még nyernél is, pörgesd meg a Generali Balszerencsekereket! Naponta 3-szor játszhatsz: pörgetésnél válassz ki egy biztosítási kategóriát, ha pedig ehhez illő balszerencsét pörgetsz ki, nemcsak megmenekülsz, de dupla pontot is kapsz! Most kivételesen érdemes a legszerencsétlenebbek legpechesebbek közé tartozni, hiszen a legtöbb balszerencsepontot gyűjtők Go Pro  kamerát, tabletet, okosórát vagy longboardot nyerhetnek, mellé pedig egy hozzáillő Generali utas-, lakás-, egészség- vagy extrémsport-biztosítást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top