Aktuális

A pécsi színésznő erőszakos támadója mindent tagad

Bíróság elé állt a pécsi színésznőt is zaklató férfi, aki tagadta, hogy erőszakoskodni akart. A vádlottat egyébként korábban már két alkalommal is elítélték nemi erőszak miatt.

Szerdán reggel megkezdődött a Pécsi Járásbíróságon annak a 49 éves férfinak a pere, aki több nőt is megtámadott tavaly Pécsett, egy ismert színésznőt is zaklatott. Az állítólagos erőszakoskodó férfi ugyan elismerte, hogy találkozott a nővel, és hogy befogta a száját, hogy dulakodtak, és hogy eközben sérüléseket is szenvedhetett a Pécsi Nemzeti Színház színésznője, illetve azt is, hogy ellopta a táskáját. Azt azonban nem ismerte el, hogy szexuálisan vagy bármi módon erőszakoskodni akart volna – számolt be a bama.hu.

A fiatal színésznő arról számolt be, hogy a pécsi férfi fogdosta, az egyik mellét is megfogta, sérüléseket okozott neki, és csak a szerencséjének köszönheti, hogy el tudott menekülni.

A vádiratból kiderül, hogy a vádlott 2015. május és június hónapban szinte ugyanott, Pécs belvárosában és ugyanolyan módon próbált megerőszakolni két fiatal nőt. Az előzetes letartóztatásba helyezett vádlottat a bíróság korábban már két alkalommal is elítélte nemi erőszak miatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top