Aktuális

Külön tanítják az osztálytársait bántalmazó makói fiút

Egy hétig nem engedték iskolába elsős gyermekeiket a szülők, mert egyik osztálytársuk bántalmazta, rugdosta őket. Úgy tűnik, az ügy átmenetileg megoldódott, a fiút ismét külön tanítják.

Az elsős gyerekeket azért nem engedték a Makói Általános Iskolába szüleik a héten, mert állításuk szerint az egyik fiú a tanévkezdés óta rendszeresen bántalmazza, terrorizálja osztálytársait, sőt a pedagógusokat is. A problémát novemberben azzal próbálta megoldani az intézmény, hogy a gyermeket külön tanították, január 25-én, hétfőn azonban az édesanyja fellépésének köszönhetően újra visszakerült az osztályba. A többi szülő ezt követően döntött úgy, hogy gyermekeiket a héten nem engedik iskolába.

A fotó illusztráció!
A fotó illusztráció!

A Délmagyar információi szerint a szülők, az iskola és a tankerület bevonásával lezajlott egyeztetésen úgy döntöttek, az összeférhetetlen diákot újra külön oktatják, csak néhány órát, illetve a szüneteket és az étkezések idejét töltheti az osztálytársaival. Ez idő alatt pedig külön figyelni fognak rá. Az egyik névtelenséget kérő szülő úgy értékelte a megállapodást, ő csak az első rúgásig vagy pofonig hajlandó ismét kitenni gyermekét a nehezen kezelhető fiú társaságának.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top