Disznók ették meg a bérgyilkost

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Az olasz rendőrség pénteken elfogta a 47 éves Giuseppe Ferrarót és a 37 éves Giuseppe Creát, a 'Ndrangheta nevű calabriai maffia fő gengsztereit.
2016. 01. 29. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Olaszország legveszélyesebb szökevényei közül Ferrarót távollétében ítélték el brutális gyilkosságok miatt. A „szélsőségesen veszélyes” ölőgép 18 évig bujkált a hatóságok elől. A zsarolással foglalkozó Crea pedig tíz éve tűnt el a nyomozók szeme elől.  

Munka után édes a pihenés
Munka után édes a pihenés

A párocska egyik tagja, Ferraro egy rivális maffiafőnök, Domenico Bonarrigo meggyilkolásában is érintett lehet. Bonarrigo emberei a feltételezett bérgyilkost, Francesco Raccostát élve etették meg néhány disznóval, két éve. Egy lehallgatott telefonbeszélgetésen Bonarrigo egyik embere arról áradozott, mennyire élvezte Raccosta sikítását, miközben a disznók élve falatoztak belőle. 

Ferraro és Crea a bujkálásuk alatt egy hegyi bunkerben húzta meg magát Olaszország déli részén – mondta pénteken Federico Cafiero De Raho ügyész. A két gengszter az ügyész elmondása szerint úgy élt, mint a vadállatok, teljesen elzárva a társadalomtól, bár azért az alvilággal kapcsolatban álltak. 

A rajtaütéskor egyébként a rendőrök egy halom fegyvert is találtak a bunkerben. A  'Ndrangheta az egyik leggazdagabb és legaktívabb bűnszervezet Európában, jellemzően kokainnal szeretnek kereskedni, amikor tehetik. 

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus