Aktuális

14 éves lány mészárolta le az anyját Zagyvarékason

Rendezett családból származó, 14 éves lány ölte meg anyját Zagyvarékason a barátja segítségével.

A Blikk szerint, a lány Zagyvarékas korábbi körzeti orvosának gyermeke, a gyilkosságot pedig az váltotta ki, hogy az anya nem nézte jó szemmel lánya és 16 éves barátja kapcsolatát.

Az 58 éves áldozatnak ez volt a második házassága, első házasságából két felnőtt fia is volt, tőlük három lányunokája is született. A lánynak nagyon szoros volt a kapcsolata az apjával, aki három éve meghalt. A lány sikeres cselgáncsozó volt, de apja halála után magába forduló lett.

14 éves lány mészárolta le az anyját Zagyvarékason

 

Barátjával csak néhány hete ismerkedett meg. A lány otthonában biztonsági kamera is volt, de ezt hétfőn a gyilkosságra készülő fiatalok kikapcsolták. A lány másnap reggel iskolába ment: tanárai és osztálytársai semmi különöset nem vettek észre rajta. A kilencvenhat késszúrással meggyilkolt asszonyra kedd este hozzátartozói holtan találtak rá. A rendőrség még aznap őrizetbe vette a lányt. 16 éves barátját kommandósok fogták el  egy szolnoki buszállomáson.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top