Aktuális

Elcsábították, szexrabszolga lett az angol lányból

Napi negyven-ötven férfivel kellett szexelnie annak a naiv angol lánynak, akit egy albán férfi csábított el görögországi nyaralása során.

14 éves korától hat éven keresztül Olaszországban és Görögországban tartották fogva szexrabszolgaként azt az angol lányt, aki most Bought&Sold címmel írt könyvet megpróbáltatásairól.

A fiatal lány görögországi nyaralásán találkozott egy Jak néven bemutatkozó albán férfival, akihez egyből oda is költözött. A férfi azzal hitegette, hogy pincérnői munkát szerez neki Athénban, de inkább eladta pár stricinek.

Elcsábították, szexrabszolga lett az angol lányból

A Megan Stephens néven szereplő lánynak ez után görög és olasz bordélyházakban kellett dolgoznia. Átlagosan 40-50 férfival létesített aktust de előfordult, hogy 110 aktusra kényszerítették. Az Angliában maradt anyjának küldött leveleit ellenőrizték, csak azt írhatta le, mennyire boldog. “A stricik okosan csinálják, igazából otthagyhattam volna őket, de nem volt meg az ehhez szükséges lelkierőm” – vallotta Megan a The Guardian újságírónőjének.

Megan szeretne jótékonysági szervezetet létrehozni az emberkereskedelem és szexrabszolgaság áldozatainak segítésére. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top