Aktuális

Hosszú Katinka nem vesz részt a FINA gáláján

A Nemzetközi Úszószövetség Budapesten rendezi díjátadó gáláját január 31-én, amelyre Hosszú Katinkát is meghívták. Az úszónő lemondta a részvételt.

Január 31-én gálaműsor keretében adják át Budapesten az év úszóinak járó díjakat. Hosszú Katinka és férje, Shane Tusup levélben tájékoztatta a magyar szövetséget, ők ketten ugyan nem tudnak részt venni az ünnepségen, de a sportolónőt távollétében képviselni fogja valaki. Mindez valójában nem számít újdonságnak, hiszen a magyar Év sportolója-gálán Katinka helyett édesanyja vett át díjat.

Az úszónő csütörtöki Facebook-bejegyzése szerint az Egyesült Államokból Nizzába utazik, hogy hétvégén ott versenyezzen, férjével együtt hétfőn érkezik haza.

Ismét úton vagyunk, holnaptól Nizzában versenyzem. De csak a hétvégére megyünk, hétfőtől megint otthon leszünk 🙂 “A…

Közzétette: Katinka Hosszu – 2016. január 20.

A MOB csütörtökön az MTI-nek megerősítette, Borkai Zsolt szerdán este beszélt Hosszú Katinkával, akivel a jövő héten egyeztetnek időpontot a vitás kérdések rendezésére. A MOB-elnök elmondta, Hosszú Katinka hívta őt telefonon, és megbeszélték, a nizzai versenye után, a jövő héten kitűznek egy időpontot a négyszemközti találkozóra – írja az Index.hu.

További írásaink Hosszú Katinkáról az NLCafén

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top