Aktuális

Kutyaeledelt kaptak vacsorára a nyugdíjasok

Meglehetősen bizarr módon végződött a 2015-ös év az osnabrücki nyugdíjasok számára.

A németországi Osnabrück városában egy jótékonysági szervezet szilveszteri vacsorát szállított a helyi étkeztetési rendszerben részt vevő nyugdíjasoknak. Az idős emberek azonban ízletes ünnepi menü helyett konzerv kutyaeledelt kaptak.

A szervezet állítása szerint mindez azért történt, mert az alkalmazottaik nem tanulmányozták át elég figyelmesen a kutyaeledel dizájnos csomagolásán olvasható szöveget, és azt hitték, hogy abban emberi fogyasztásra szánt ennivaló van.

Kutyaeledelt szolgáltak fel a nyugdíjasoknak
Megtévesztő volt a kutyaeledel gusztusos csomagolása

A tájékoztatás szerint minimum egy olyan nyugdíjas biztosan volt, aki gyanútlanul elfogyasztotta a kutyaeledelt, de akadt olyan is, aki amikor elkezdte melegíteni a konzerv tartalmát, visszariadt a szagától és nem ette meg.

Dieter Möllmann, a jótékonysági szervezet vezetője bocsánatot kért a tévedés miatt, és hangsúlyozta, hogy ezentúl alaposabban ellenőrzik majd az élelmiszereket szállítás előtt.

Forrás: metro.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top