Aktuális

Időjárás: jön a hó és a hideg

Egyelőre csak a magasabb országrészekben havazhat, de péntekre mindenhová megérkezhet a hó.

Egyelőre legfeljebb esővel, havas esővel kell számolnunk, péntektől azonban hó is hullhat, a nappali hőmérséklet pedig 0 fokra csökkenhet.

Szerdán változó felhőzetre számíthatunk; délelőtt inkább délen, délnyugaton, délután, estefelé az északi országrészben lesz több a felhő. Kezdetben csak kisebb eső lehet, majd estefelé északon, északkeleten havas eső, az Északi-középhegység magasabb helyein hó is hullhat. Többfelé élénk, északon időnként erős lesz a nyugati szél. A hőmérséklet délután általában 4 és 8 fok között várható. Késő este 1 és 4 fok közé hűl le a levegő.

Csütörtökön változóan felhős lesz az ég, több-kevesebb napsütés várható, majd délnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet. Késő délutántól, estétől délnyugat felől egyre többfelé valószínű vegyes halmazállapotú csapadék. A helyenként erős északnyugati szél délire, délkeletire fordul.
A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +1 és -4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 6 fok között alakul – írja a hirado.hu.

Időjárás: jön a hó és hideg
Forrás: Pinterest

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top