Aktuális

Kivégezte a fiatal újságírónőt az ISIS

"Nem bánom, ha az ISIS elfog és megöl, ez jobb, mint az ISIS elnyomása alatt élni." Ezek voltak a fiatal szír újságírónő szavai, aki vállalta, hogy Szíriában marad, hogy az ISIS-pokolról tudósítson.

Az ISIS kegyetlen gépezete elért azt a fiatal szír újságírónőt is, aki a fenyegetések ellenére is vállalta, hogy az ISIS felségterületén marad, és jelenti a világnak, mit művelnek a terroristák – írja az Independent.

Kivégezte a fiatal újságírónőt az ISIS
fotó: Facebook

Október óta Ruqia Hassan az ötödik újságíró, aki az életével fizetett munkája miatt, halálát a Raqqa is Being Slaughtered Silently Szíriában tevékenykedő emberjogi egyesülés megerősítette.

A fiatal szabadúszó újságíró Nisan Ibrahim álnéven írt, halála előtt ezt írta Twitter oldalán: “Rakkában vagyok, halálosan megfenyegettek, de nem bánom, ha az ISIS elfog, megöl, levágja a fejemet, méltósággal halok meg, ez jobb, mint az ISIS elnyomása alatt élni.”

ISIS az NLCafén

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top