Aktuális

A rénszarvas úgy döntött, kihagyja a tescós karácsonyi bulit, és inkább lelépett

A járókelők nem akartak hinni a szemüknek, amikor egy sétáló rénszarvas vegyült el közöttük a forgalomban. Az állat valószínűleg besokallhatott a plázás karácsonyi felhajtástól, ezért indult inkább városnéző sétára.

Egy angliai kisvárosi Tesco áruház, Télapóval és élő rénszarvasokkal lepte meg a karácsonyi készülődést intéző vásárlókat, azonban az egyik rénszarvasról kiderült, túl lázadó szellemű a plázás jópofáskodáshoz.

A rénszarvas úgy döntött, kihagyja a Tescos karácsonyi bulit, és inkább lelépett

A szarvast egy kifejezetten állatok élő eseményekre való szállításával foglalkozó cégtől rendelte meg az áruház. A cég képviselője számolt be arról, hogy a szarvas valószínűleg kioldhatta a kötelét, és úgy szökhetett meg.

A város lakói mindenesetre nagyon meglepődtek az utcán flangáló rénszarvas láttán: volt, aki az ablakából látta, ahogy elsuhan az utcán, a sofőrök pedig az utolsó pillanatban rántották el a kormányt az állat előtt. Egy szemtanú szerint egy busz majdnem el is ütötte a szökésben lévő szarvast.

A rénszarvas úgy döntött, kihagyja a Tescos karácsonyi bulit, és inkább lelépett

A szabadságra éhes rénszarvasra végül egy családi ház kertjében bukkantak rá.

Forrás: Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top