Aktuális

Egyetlen ütéssel lecsapta a zaklatóját!

A marokkói fickó nagyot hibázott, amikor belecsípett egy nő fenekébe. De az is lehet, hogy semmire nem emlékszik az egészből.

Legyen ez a videó intő példa a világ minden molesztálója számára. A LiveLeak.com-on közzétett felvétel végignézése szívmelengető gyönyörűség azok számára, akikhez dörgölőzött már hozzá ellenszenves idegen egy zsúfolt buszon, az ennél durvább inzultusokat nem is említve.

A bolti kamera felvételén annyi látható, hogy egy illető Rejtő Jenő-i stílusban repül be az üzlet pultjába. Az is gyorsan kiderül, hogy miért: az előzőleg molesztált asszonyság nem viselte jól a csipkedést, ezért Papp Lászlót idéző mozdulattal tett pontot a zaklatás végére. A pontot papír híján a zaklató állcsúcsára volt kénytelen kitenni, aki ezután híradások szerint mintegy két óra hosszat szendergett alkalmi fekvőhelyén.

Egyetlen ütéssel lecsapta a zaklatóját!

Kriminológiai alaptétel, hogy az a jó büntetés, ami azonnali és arányos a tett súlyával – íme egy kiváló gyakorlati példa.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top