Aktuális

Naponta 8 órát dolgozik a kutyamenhelyen a 14 éves tinilány

A kaposvári középiskolás munkája példaértékű lehet sok gyereknek és felnőttnek. Polgár Fanni szinte mindent feláldozott annak érdekében, hogy a rászoruló állatok közt töltse minden idejét, hogy úgy érezze: mindent megtesz értük.

A 14 éves Polgár Fanni önzetlen és áldozatos munkájával immár két éve a kaposvári Kutyatár Egyesületnél önkénteskedik: a kenneltakarítástól az etetésig mindent elvégez, naponta 7-8 órát dolgozik az állatmenhelyen. Legyen kánikula vagy dermesztő hideg, a középiskolás elsős lány minden áldott nap megy és segít az állatokon, mondván, ha már nem jutott nekik szerető család, legalább a telepen jó soruk legyen.

A TV2 “Süss fel nap!” programjának kuratóriuma Polgár Fannit is beválasztotta – akárcsak a 9 éves Budavári Andort – a 10 leginkább példaként szolgáló fiatal közé. A program keretén belül olyan gyerekhősöket keresnek, akik a mindennapok során valami jelentőset tettek azért, hogy jobb legyen a világ.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top