Aktuális

Őrzi helyét a Corvinus Európa legjobb üzleti egyetemeinek listáján

A Financial Times idén is összeállította az üzleti oktatást végző iskolák listáját. A rangos összeállítás szerint a Corvinus Gazdálkodástudományi kara stabilan őrzi 79. helyét.

A Financial Times rangsora Európa több száz üzleti iskolájából választja ki értékelésében a legjobbakat, és a régióból mindössze négy intézmény került fel a listára, így a Corvinus nemcsak a hazai, hanem a nemzetközi színtéren is ismét bizonyította kiválóságát.

A Financial Times nem csupán az üzleti iskolákat, de az üzleti mesterképzési programokat is rangsorolja. A több ezer képzést vizsgáló rangsorban a 4. helyen szerepel az a CEMS Masters in International Management program, amelyet a világ 30 vezető üzleti iskolája működtet, és amelynek mintegy 20 éve tagja a budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi kara is.

Európa legjobb üzleti egyetemeinek listáján őrzi helyét a Corvinus

A Corvinus Egyetem olyan elit iskolákat előz meg a mesterképzés terén, mint a Prágai vagy a Varsói Egyetem, de maga mögé utasított olyan kiemelkedő üzleti iskolákat is, mint a University of Bath Business School, Manchester Business School, BI Norwegian Business School, vagy a Lancaster University Management School.

További egyetemi rangsorok az NLCafén

Forrás: Pinterest

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top