Aktuális

Újabb kedvezmények: a Black Friday után itt a Cyber Monday

A fekete péntek után még nem érnek véget a kedvezmények, itt a Cyber Monday. A legjobb külföldről rendelni, de azért érdemes átszámolni, hogy tényleg jól jövünk-e ki.

Ismét itt a Cyber Monday, aminek keretében a Fekete Péntekhez hasonlóan számos áruház kínál különböző mértékű akciókat, ezúttal kizárólag online vásárlás esetén. A Cyber Monday Magyarországon nem túl elterjedt. A pcforum.hu mindössze két webshopot talált, ahol vannak akciók: az Aqua electromaxot és az Euronicsot, ráadásul az utóbbi  nem is a Cyber Monday, hanem a múlt heti fekete péntek miatt hirdet egész héten akciókat.

Újabb kedvezmények: a Black Friday után jön a Cyber Monday

Van azonban néhány külföldi webáruház, ami nálunk is elérhető, ilyen  az Amazon.com, az Amazon.co.uk vagy a NewEgg. Ha szeretnénk, ezeken a helyeken ma akciósan vásárolhatunk, néhány dologra viszont érdemes odafigyelnünk – emeli ki a portál:

A külföldről rendelés buktatói lehetnek a Cyber Monday-n (és máskor is):

  • Drága a szállítási díj
  • Gyenge a forint árfolyama
  • Az EU-n kívüli rendelés esetén vámot és áfát is kell fizetnünk a megrendelt termékek után, ha azok értéke meghaladja a mentességi limitet.
  • Nehezebb a garanciális ügyintézés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top