Aktuális

Kerüljön idén pihentető ajándék a fa alá!

A nagy ünnepi készülődés után egy kellemes szállodában ellazulni, vagy a friss, puha ágyneművel megvetetett ágyunkban pihenni, olvasni... Mi is örülnénk neki. És a szeretteink is....

 

                                      Nyakkendő és kütyük helyett egy WOOOW…

 

Nyakkendő, kötött pulcsi, elektromos kütyük, háztartási szuper masinák… dolgok, amik évről évre a csillogó karácsonyfa alá kerülnek ajándékként. Mostanában azonban gyakran eljutunk odáig, hogy a tökéletes ajándék egy wellnesshétvége lenne. Az igazi feladat ilyenkor az, hogy ráleljünk a wellnessrengetegben a tökéletes meglepetésre, ami igazi csillogást csal majd az arcokra.  

 

Ahhoz, hogy az öröm ne csak pár pillanatig ragyogja be az ünnep fényét, gondolkozzon személyre szabott megoldáson, tegyen a snassz wellnessre még egy lapáttal, és helyette szerezzen örömet igazi élményekkel!
Zalakaroson, a varázslatok szállodája a mára már elcsépelt wellnesspihenés helyett a nyugalom, a harmónia és a feltöltődés valódi összhangját kínálja.
A 2015-ös évben a szálloda varázslatos világa 3 különböző lehetőséggel készül az ünnepekre, de a döntést az Ön fantáziájára bízza. Harmónia-, Varázs- vagy Luxus Wellness, mindegy…
Egy ilyen meglepetéssel nem hibázhat. Tegye az idei karácsonyt szerettei számára emlékezetessé, legyen a legszebben csengő szó ajándékbontáskor az, hogy woooow!
WEB: www.mendan.hu

 

                         Ajándékozz tökéletes pihenést luxus ágyneműhuzatban!

Azon elmélkedsz, hogy drága, de jó minőségű ágyneműt vásárolj, vagy beéred a szupermarketben kapható olcsó ágyneművel? Olvasd el ezt a cikket, elmondjuk, miért válassz inkább minőségi ágyneműhuzatot.
Minőségi ágyneműhuzatban mindenki jobban érzi magát.
Ez pedig nem csak duma. A minőségi ágyneműhuzataink pamut szaténból készültek, amely a sima szaténnal ellentétben tökéletesen testhez simul, és szó szerint simogat.

Ráadásul a szupermarketben kapható ágyneműhuzat már az első mosás után veszít a színéből és bolyhosodik.
A minőségi anyagból készült ágyneműhuzattal ez nem történhet meg.  
Szebbnél szebb tulipános, rózsás és levendulás ágyneműhuzatok széles választékából válogathatsz kedvedre, a siker biztos lesz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top