Aktuális

40 millióból újítják fel a Merényi Kórház pszichiátriáját

Kamerákat, új rácsokat és törésálló ablakokat szerelnek a Merényi pszichiátriájának kórtermeibe, és a vizes blokkot is felújítják az erre szánt 40 millió forintból.

Már új betegeket sem vesznek föl a Merényi Gusztáv Kórház zárt pszichiátriai osztályára az egy hónap múlva kezdődő felújítás miatt. A jelenleg kezelt pácienseket az intézmény Pszichiátriai és Addiktológiai Centrumának más osztályain, illetve más kórházakban helyezik el.

A várhatóan tavaszig tartó felújítási munkálatokra már évekkel korábban szükség lett volna, hiszen embertelen körülmények között gondozták a betegeket, az épület szó szerint szinte szétrohadt. A Merényiben az utóbbi időben gyilkosság és tragédiába torkolló szökési kísérletre is akadt példa.

A felújításra szánt 40 millió forintos keretből a kórházban kicserélik a rácsokat, felújítják a tetőt és a vizesblokkokat, kamerákat helyeznek el a kórtermekben, az ablakokra törésbiztos fóliákat helyeznek – tudta meg a Magyar Nemzet.

40 millióból újítják fel a Merényi Kórház pszichiátriáját

További Merényi Kórház témájú cikkek az NLCafén

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top