Aktuális

Vigyázz, az vagy, amit elhiszel!

A párizsi terrorcselekmények kapcsán a fél világ felbolydult. A média megállás nélkül zúdítja ránk a merényletekről szóló híradásokat. Nyilvános hajtóvadászat indult a terroristák ellen. Nyakig benne vagyunk mindannyian.

Azon vettem észre magam a harmadik nap környékén, hogy állandóan böngészem a közösségi oldalakat, nézem a CNN-t, olvasom a híreket, és szinte már várom, hogy történjen valahol valami. Fura dolog. A békére vágyom, mégis azt lesem, mikor robban megint valahol valami. Te is észrevetted ezt magadon?

Mielőtt megijednél, semmi rossz nincs ebben. Az ember úgy működik, hogy mindig az életben maradását tartja szem előtt. Annak van hírértéke, ami befolyásolhatja az életét és annak irányát. Ha azt mondják, hogy bármikor történhet terroristacselekmény Európában, akkor az bizony elég erős okot ad arra, hogy minden idegszálunkkal erre figyeljünk. Én is leragadtam szombat reggel a tévé előtt. Ilyenkor valóságos “hír-éhség” tör rám.

A folytatásért kattints a Végtelenül nő caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top