Aktuális

A Tankcsapda tagjai is a kényszerleszállást végrehajtó repülőgépen voltak

Lukács László a Morning show-ban mesélt arról, hogy mit tapasztaltak az egyik kényszerleszállást végrehajtó repülőgép utasaiként.

A Tankcsapda összes tagjai azon a Párizs felé tartó repülőgépen ült, amely bombafenyegetés miatt kényszerleszállást hajtott végre Salt Lake Cityben szerda reggel.

Lukács Lászlóék Los Angelesből tartottak a francia fővárosba, jóval az indulás előtt kiértek a reptérre, mert a párizsi terrortámadások miatt hosszadalmasabb biztonsági vizsgálatokra számítottak. Különösebb extra átvizsgálás azonban nem volt, felszállás után az út is zökkenőmentesen alakult, egészen addig, amíg egyszer csak arra nem kértek minden utast, foglalja el a helyét, mert a Utah állambeli Salt Lake Cityben leszállnak, azt még nem mondták meg, hogy miért.

Landolás után FBI-osok és biztonságiak vették körbe a gépet, az utasokat beterelték a terminálba, ott mondták el nekik, miről van szó, és mindenkit ki is kérdeztek, nem láttak-e gyanús utast vagy technikai berendezést. A gépet közben átvizsgálták, de nem találtak semmit. Aki akart, azzal a géppel is továbbutazhatott Párizs felé, vagy megvárhatta a következő repülőt – mesélte a Morning Show-ban a Tankcsapda frontembere.

A Tankcsapda tagjai is a kényszerleszállást végrehajtó repülőgépen voltak

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top