Aktuális

Varázsold szebbé a karácsonyt az NLCaféval – az SOS Gyermekfalvak lakóinak gyűjtünk

November 10-től egészen December 14-ig, keddig várjuk az adományokat, idén az SOS Gyermekfalvaknak gyűjtünk.

Tavaly több mint 300 ajándékkal teli cipősdobozt gyűjtöttünk össze a ti segítségetekkel a Wesley János Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola és Gimnázium alsós tanulói számára. Idén az SOS Gyermekfalvak, ezen belül is elsősorban a Családmegerősítő programjaikban szereplő gyermekek számára szeretnénk még szebbé varázsolni a karácsonyt.

November 10-től egészen December 14-ig keddig várjuk az adományokat, amelyeket aztán szállítunk tovább Kőszegre, Orosházára, Battonyára és Kecskemétre.

Milyen ajándékokat gyűjtünk:

Idén is “cipősdoboznyi” ajándékokat várunk: játékokkal, írószerekkel, kamaszoknak való használati eszközökkel. A dobozba romlandó ételt NE tegyetek! A doboz csomagolására írd rá, hogy lánynak vagy fiúnak készült a csomag, és körülbelül hány évesnek.

Kiknek gyűjtünk:

Tavaly csak alsósoknak gyűjtöttünk, idén viszont nagyobbat álmodtunk, mert több mint 400 gyermeknek szeretnénk ajándékot csempészni a fa alá, az egészen kicsi babáktól a 18 éves fiatalokig.

Mikor és hol lehet leadni az adományokat:

  • November 22-én az NLCafé Téli fesztiválján, a Millenárison.
  • A Central Médiacsoport épületébe (III. kerület Montevideo utca 9.) személyesen BÁRMIKOR behozhatod, vagy december 11-én 15:00 és 20:00 között az utolsó nagy gyűjtési napra!
  • Vagy postán (NLCafé – Central Médiacsoport, 1037 Budapest, Montevideo u. 9.)

Amire még szükség van:

Ezt sajnos mi nem tudjuk összegyűjteni, de nagy szükség van tűzifára. Aki ebben tud segíteni, kérjük, hogy írjon az nlcafe@centralmediacsoport.hu címre!

Olvass még az SOS Gyermekfalvakról!

Köszönjük!

Varázsold szebbé a Karácsonyt az NLCaféval – Az SOS Gyermekfalvak lakóinak gyűjtünk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top