Aktuális

A földön kellett aludnia a kislánynak a kórházban

Nemcsak a magyar kórházakban történnek olykor egészen megdöbbentő és felháborító dolgok, hanem például a brit egészségügyi intézményekben is.

A kétéves Isabella Daltonnnal az édesanyja, Jessica rohant be este 11 órakor az angliai Preston városának kórházába, mert a mandula- és fülgyulladással küzdő csöppségnek nagyon magasra szökött a láza.

Mivel épp nem volt olyan orvos, aki ráért volna megvizsgálni a kislányt, az anyának és a gyereknek a váróteremben kellett maradnia. Az asszony azt kérte az ápolóktól, hogy a beteg és álmos Isabellát addig is fektessék le egy ágyra, a kórtermekben pedig volt is több szabad ágy, ám a személyzet közölte, hogy ameddig nem látta orvos a kislányt, addig nem kaphat ágyat.

A földön kellett aludnia a kislánynak a kórházban

A kislány végül a padlón aludt el. Ezután egy orvos kiment ugyan a váróterembe, és más betegekkel foglalkozott is, ám a padlón alvó kislányra az anya elmondása szerint ügyet sem vetett. Így várakoztak nyolc órán keresztül.

Bár nem teljesen érthető, hogy az anya miért nem fektette az ölébe vagy legalább a váróteremben található székekre az alvó kislányt, az orvos viselkedése akkor is elfogadhatatlan.

A brit lapok információi szerint a kórház még vizsgálja az esetet.

Forrás: metro.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top