Aktuális

Szatír támadt egy kocogó nőre Orosházán

Kocogni volt vasárnap este egy fiatal anya Orosházán, amikor szembetalálkozott az 50 év körüli, nadrág nélküli szatírral.

“Ma este fél 8kor az Aradi utcán (futottam egyedül) egy 50 év körüli, őszes hajú, borotvált, átlagos testalkatú, kb 80 kg-os, 175 cm magas férfi nadrág nélkül (!!!) a péniszét kínálta nekem!
Elfutottam, ő is – miután közöltem hogy hívom a rendőrséget. A járőrök kijöttek, elmondtam nekik mindent, megnézték a helyszínt. Holnap veszek gáz spray-t. Vegyetek ti is! Ha lefújjátok, a rendőrök megérkezéséig biztos nem mozdul!” – ezt a bejegyzést tette közzé a Facebookon egy orosházi nő vasárnap. A szatírt egyelőre nem találják.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtósa az Oroscafé érdeklődésére közölte, hogy a sértett bejelentése alapján az Orosházi Rendőrkapitányság szeméremsértés vétség gyanúja miatt indított büntetőeljárást, és a nyomozók jelenleg is azon dolgoznak, hogy a férfit azonosítsák, és elfogják.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top