Aktuális

Részletek Göncz Árpád temetéséről

A Göncz Árpád Alapítvány azt javasolja, hogy a gyászolók tömegközlekedéssel érkezzenek a volt államfő pénteki temetésére az óbudai temetőbe.

A Göncz Árpád temetésére várható tömeg miatt a Budapesti Temetkezési Intézet péntek déltől az ötórai zárásáig korlátozza a gépjárművek behajtását az óbudai sírkertbe. A Batthyány térről a 160-as és 260-as autóbusszal, a Bogdáni úti autóbusz-végállomástól, a Flórián térről és Óbuda vasútállomástól a 118-as autóbusszal, a HÉV Szentlélek téri megállójától pedig a 218-as autóbusszal közelíthető meg a temető.

Részletek Göncz Árpád temetéséről

Az életének 94. évében, október 6-án elhunyt Göncz Árpád temetése november 6-án, pénteken 15 órakor kezdődik az Óbudai temető 16-os parcellájánál. A Magyar Írószövetség, az Országgyűlés és a Magyar Köztársaság volt elnökének ravatalánál egykori rabtársa, Mécs Imre mond búcsúbeszédet, és Várszegi Asztrik pannonhalmi főapát vesz búcsút tőle római katolikus szertartás keretében. A temetésen közreműködik Koncz Zsuzsa, Bródy János és Bálint András.

Még több cikk Göncz Árpádról az NLCafén:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top