Aktuális

Színes programkavalkád és pihentető wellness az őszi szünetre

Programok, melyekre a téli, hosszú, hideg estéken jó lesz visszaemlékezni. Wellness, ahol felmelegszünk, és kipihenjük magunkat. Kell ennél több őszre?

 

                                        Tiszta Cirkusz – Őszi szünet a MenDan-ban

Mi jut eszébe a cirkuszról? A Fővárosi Nagycirkusz? Utazó, városról városra járó társulatok?
A jövőben garantáltan más is eszébe jut majd róla; a MenDan október 23-i és őszi szüneti ünnepi kavalkádja, ahol a  “cirkusz garantált”! S hogy kik lesznek a szálloda cirkuszi porondjának fellépői? Október 23-án, pénteken Kökény Attila dalaival csábítja táncra közönségét, majd szombaton az Irigy Hónaljmirigy fenegyerekei gondoskodnak a humorról és a nevetésről, kedvet csinálva a szilveszteri folytatáshoz, sőt a talpalávalót egész este a Dimenzió Zenekar húzza.

Az őszi szünet folytatásában Nagy Jonathan mágus ejti ámulatba közönségét trükkjeivel és fiatal tehetségével, és az igazi cirkuszi miliő majd kedden kerekedik ki teljesen, hiszen a varázslat Galambos Fecó Hollywoodot is bejárt mutatványaival folytatódik és csal mosolyt nézői arcára. A cirkusz azonban mulatság nélkül nem cirkusz, így csütörtökön a mulatós zenéé a főszerep; Jolly és Suzy fergeteges őszi dínom-dánommal készül. Október 31-én, szombaton, Lola angyali hangjával és dalaival búcsúztatjuk az őszi szünetet és vele október havát.

A sztárok, bűvészek és cirkuszi programok mellett nem feledkezünk meg a fürdővarázs partikról sem, ahol zenével, fényekkel, hastáncbemutatóval tesszük varázslatossá az éjszakákat. Az őszi szünet ideje alatt cirkuszi produkciókat és mutatványokat nézhetnek meg és sajátíthatnak el kicsik és nagyok. Cirkuszi akadémia, bűvész tanoda és bohóc várja a MenDan-ban pihenőket.

Ha eddig nem is rajongott az igazi cirkuszi mutatványokért, a MenDan szállodai cirkusza biztosan megváltoztatja véleményét! Tesztelje le Ön is! www.mendan.hu

 

                         Családi kalandok szaunaszeánszokkal az őszi hosszú hétvégéken
                                                             a Hotel Marina-Port****-ban

                                               8 év alatti gyermekeknek ingyenesen!

 

 

Felpezsdítő szaunaszeánszok, testébresztő vízi gimnasztika, relaxálás a balatoni panorámás jacuzziban, kreatív gyermek programok, izgalmas Labirintus játszóház, önfeledt lubickolás a szivárvány csúszdás gyerekmedencében, kimerítő futkározás a tarkabarka fákkal körülvett, vízparti játszótéren, ugrándozás az óriás trambulinon, családi versengés a csocsózás, biliárdozás, sakkozás, vagy darts közben, az őszi napfény utolsó sugarainak varázslatos csillogása a Balaton vizén…

 

Merítsetek energiát a természetből és a Hotel Marina-Port**** színes programjaiból, hogy megújult lendülettel térjen vissza a család a hosszú hétvége után a mindennapok rohanó világába!
A szálloda szolgáltatásainak kialakításánál arra összpontosítottak, hogy házon belül Kicsik és Nagyok egyaránt megtalálják a feltöltődés számukra optimális formáját. A gyerekbarát programok mellett az étteremben etetőszék, egészséges bébiételek gondoskodnak a nyugodt étkezésről.
Népesebb családok számára a balatoni panorámás Összenyitható szobák, 2 felnőtt és 2 gyermek részére a kihúzható kanapéval, vagy emeletes ággyal rendelkező Családi szobák biztosítják a kényelmet. A babafürdető kádat, babaágyat, és a bilit sem kell az autóba pakolnotok, csak egy szavadba kerül, és ezekkel az elengedhetetlenül szükséges kellékekkel egészül ki szobátok!
Pihenjetek ősszel is a Balaton parton, mert a Hotel Marina-Port****-ban ősszel is a CSALÁD az első!
Hogy mi az a Zsebmesék, hallottál már a Bázisról? Gyertek el a Családi wellness hétvégék egyikére 2015. okt. 2-18. között!
Október 23. szaunaszeánszokkal: most 16 633 Ft helyett 14 970 Ft/fő/éj-től
Őszi szünet gyerekprogramokkal: most 14 975 Ft helyett 13 478 Ft/fő/éj-től
Ne feledjétek: 8 év alatt ingyenesek csomagjaik!

                                  

                               APOLLO THERMALHOTEL****-HAJDÚSZOBOSZLÓ

 

Jöjjön Hajdúszoboszlóra wellnesszezni! Ugye sablonosnak hangzik? Megmutatjuk, hogy miért nem az: Hajdúszoboszló négycsillagos szállodájaként az Aqua-Palace Fedett Élményfürdő közelében várjuk Önöket. Eddig, ha úgy tetszik a sablonos rész.
Szállodánk kétágyas-, és családi szobái exkluzív kialakításúak, melyeket a tapétázott és festett fal váltakozó kombinációja tesz különlegessé. A fürdőszobában a mosdókagyló az egyik legmodernebb design szerint kialakított gránitlapra ültetett.

A bútorzat egyedi és különleges tervezésű, színvilágában, a barna, bézs és arany színek dominálnak, melyek a meghittséget és a tökéletes harmóniát sugározzák. Az ágybetét anyagában szója és bambusz szállal kevert, mely ezáltal nyugodt pihenést biztosít.
A mindennapok rohanó világából segít kiszakadni szállodánk wellness részlege, számos speciális masszázs igénybevételére biztosít lehetőséget, mint lávaköves masszázs, tibeti mézes-, csokoládé  masszázs, különleges távol-keleti kezelések, stb. Beltéri és kültéri gyógy-, és pezsgőmedencéken túl szaunák,  sókamra, szolárium által frissülhet fel.
Most Önön a sor, vegyen ki szabadságot, szóljon a barátainak, és élvezze a kikapcsolódást prémium körülmények között és NE FELEDJE HASZNÁLNI AZ NLCAFE KUPONKÓDOT AZ ÁRKALKULÁCIÓ SORÁN A  SPECIÁLIS KEDVEZMÉNYEKÉRT!

Web: www.apollohotel.hu
Facebook: https://www.facebook.com/hotelapollo.hajduszoboszlo
Ajánlataink:
Őszi szünidei ajánlat CSAK AZ NLCAFE OLVASÓINAK!
Prémium hétköznapok CSAK AZ NLCAFE OLVASÓINAK!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top