Aktuális

Péniszen lőtte magát

Letartóztatták a férfit, aki péniszen lőtte magát, majd nem volt hajlandó elárulni a rendőrségnek, hogyan történt a dolog.

Donald Anthony Watson zavaros történetekkel próbálta elmagyarázni a rendőrségnek, hogyan kapott lövést a péniszére. Először azt állította, egy férfi lőtte meg, aki ki akarta rabolni otthonában, de a rendőrök semmilyen erre utaló nyomot nem találtak. 

Péniszen lőtte magát, nem árulta el, miért

A hatóságokat nem győzte meg Watson története, ezért szétnéztek az otthonában, és meg is találták a fegyver tárát és néhány töltényt az ágyon. Második verziójában a férfi már azt mondta, akkor lőtte meg magát, amikor fegyvert szeretett volna vásárolni magának. Két nappal a műtétje után újra kihallgatták, ekkor már azt állította, a fegyver véletlenül elsült a zsebében. Watson nem volt hajlandó elárulni, hol van a fegyver most, ezért a rendőrség letartóztatta hamis tanúzás és illegális fegyverbirtoklás vádjával. 

Forrás: DailyStar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top