Aktuális

Tanulj könyves ismereteket!

Beindult a könyves szakemberek képzése. Ha elvégzed a kurzust, a könyvkiadás bármely területén elhelyezkedhetsz. Tanulj a vezető könyvkiadók guruitól!

A Budapesti Metropolitan Főiskola (volt BKF) ismét könyvszakmai szakirányú képzést indít a 2015/2016 tanévben A tanulók a két félév alatt hozzájutnak a könyvszakmát teljes mértékben áttekintő ismeretekhez, és tanult ismereteik gyakorlati alkalmazásában is kompetenssé, a szakma hivatott művelőivé válnak.

Dolgozz kiadóban!

A végzett hallgatók alkalmasak lesznek a könyvkiadás minden területén a legmodernebb eljárások gyakorlati alkalmazására, vezetők lehetnek kiadói szerkesztőségekben, megismerik és alkalmazni tudják a könyvgazdaságtan módszereit. A képzésben nagy hangsúlyt fektetünk a könyvszakmát érintő jogi és pénzügyi ismeretek elsajátítására, és külön tanagyagot szentelünk a korszerű “nem print eljárások” oktatásának.

A szakirányú képzésre bármilyen főiskolai, egyetemi diplomával rendelkezők jelentkezhetnek
A szakirányú képzésre bármilyen főiskolai, egyetemi diplomával rendelkezők jelentkezhetnek

Könyvmenedzsment kurzus: ők az oktatók

A tantárgyakat a szakma jelentős szakemberei, kiadóvezetők, vezető könyvszerkesztők, nyomdai szakemberek, szerzői jog szakértők és könyvkereskedők oktatják. A könyvmenedzsment képzést a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése is támogatja. A szakirányú képzésre bármilyen főiskolai, egyetemi diplomával rendelkezők jelentkezhetnek, akik oklevelüket a jelentkezést megelőzően szerezték.

A részletekről és az online jelentkezésről itt tájékozódhatsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top