Aktuális

Időjárás: lehűlésre és esőre készülj az első őszi hétvégén!

Az ősz első hétvégéjén többfelé erős szélre és lehűlésre kell készülni. A maximumok néhol már a 20 Celsius-fokot sem érik el, s helyenként éjszakánként 10 fok körüli lesz a hőmérséklet.

Pénteken kezdetben elsősorban nyugaton és északon, majd átmeneti szünet után estétől délnyugat felől egyre többfelé alakul ki eső, zápor, helyenként zivatar. Emellett megerősödik, zivatarok környezetében viharossá is fokozódik a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet 13-18, a legmagasabb hőmérséklet 20-31 fok között alakul, nyugaton lesz a hűvösebb.

Időjárás: lehűlésre és esőre készülj az első őszi hétvégén!

Szombaton országszerte várható eső, zápor, főként délen és keleten zivatarok is kialakulhatnak. Jelentős mennyiségű csapadék hullhat. Elsősorban a Dunántúlon délutántól megerősödhet a szél is. A leghidegebb órákban 12–18 fok lehet. Napközben általában 19–24 fokig melegszik a levegő, de északnyugaton, nyugaton kissé hűvösebb, a Tiszántúlon melegebb is lehet.

Időjárás: lehűlésre és esőre készülj az első őszi hétvégén!

Vasárnap kezdetben elszórtan, délután már csak helyenként valószínű záporeső, s többfelé napsütéses időre lehet számítani. A  legalacsonyabb hőmérséklet 11–16, a legmagasabb 19–24 fok között alakul – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top