Aktuális

Durva teszt – te mit szólnál, ha tini lányod csak úgy elmenne egy idegennel?

Sokkoló videó készült arról, milyen könnyen csalogatja el egy srác közösségi oldalak segítségével a tinilányokat!
A tinédzser lányok általában mindent megtesznek azért, hogy elismerő pillantásokat kapjanak, hogy minden irányból megerősítsék törékeny lábakon álló önbizalmukat. Ezt elsősorban a szüleiktől kell megkapniuk, ők kell hogy segítsék az önértékelésük felépítését is. A videóbeli huszonéves srác 15 évesnek adta ki magát a közösségi oldalakon és 12-14 éves lányoknak kezdett írogatni. Nem nehéz hízelgéssel a bizalmába férkőzni egy olyan kislánynak, akinek megosztott fényképei amúgy is kihívóak, mert semmi másra sem vágyik úgy, mint a figyelemre!
 
A felvételen szereplő srác célja az volt, hogy személyes randira hívja a lányokat. Amikor ez sikerült, azonnal értesítette róla a lány szüleit, és engedélyt kért tőlük a tesztelésre. Amikor ez megtörtént, a szülők is elmentek a “randira”. 
Durva teszt - te mit szólnál, ha tini lányod csak úgy elmenne egy idegennel?
Te mint szülő hogy érezted volna magad attól, hogy tudod, a gyermeked az interneten ismerkedett meg valakivel, akivel személyes találkozót is megbeszélt? Milyen lenne a tudat, hogy simán elment volna egy pedofillal vagy pszichopatával is? Igazán ijesztő gondolat, nem igaz?
 
Az első lány egy parkban beszélt meg vele találkozót, a második megadta a lakcímét, de arra kérte, hogy várja meg, míg apja elalszik (miközben az apa a srác mögött ült a kocsiban), a harmadik pedig tök simán beszállt abba a kocsiba, amiről úgy gondolta, hogy a srác tesója vezeti 
Nézd meg a videót a Illúzió blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top