Aktuális

Dzsesszzenekarral ébresztette álomszuszék lányát az anya – videó

Te mit szólnál egy ilyen ébresztőhöz? Minket nagy valószínűséggel a frász törne ki...

A tízéves Sophie nagyon nehezen ébred fel reggelente, és a szülei a legváltozatosabb módszerekkel próbálják kirángatni az ágyból álomszuszék lányukat. Többek között masszírozták a hátát, sütöttek fahéjas sütit, hátha az illat felébreszti, de előfordult olyan is, hogy a kutya jutalomfalatkáival dobálták tele az ágyát, hogy az állat addig ugráljon ott, míg a kislány hajlandó végre felkelni.

Sophie édesanyja nemrég egy atlantai rádióállomástól kért segítséget a tuti ébresztési módszer megtalálásához. A rádió pedig beszervezett egy öttagú dzsesszzenekart, akik élő zenével ébresztették a kislányt. Minderről pedig felvétel is készült.

Miután a kislány magához tért, telefonon jelentkezett be nála a rádió egyik műsorvezetője, Bert Weiss, aki kilátásba helyezte, hogy ha nem hajlandó reggelente időben felkelni, akkor az elkövetkezendő öt hétben minden nap ilyen ébresztőt kap majd.

“Akkor vennem kell magamnak néhány füldugót” – válaszolta frappánsan Sophie.

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top