Aktuális

Visszaszámlálás indul! Hamarosan kezdődik az iskola!

 

                     A legklasszikusabb iskolai kiegészítő – és 5 ok, amiért imádjuk!

 

Szeretnéd megvédeni iskolás gyermeked tankönyveit és füzeteit, de nem akarsz vagyonokat költeni borítóra?

Vagy éppen megvetted már a kiszemelt, dizájnos könyvborítót, de kiderült, hogy nem passzol mindegyik tankönyvre?

Mi tudjuk a megoldást, ez pedig a klasszikus, ám felhasználóbarátra korszerűsített, átlátszó, öntapadós tankönyvborító.

 

1.    Tökéletesen testre szabható – minden méretű könyvre és füzetre illeszkedik A/4-es méretig, sorvezetője segítségével pedig könnyen beállíthatod a megfelelő méretet
2.    Könnyen felragasztható – csak végigsimítod a könyv borítóján, és kész!
3.    A borító a könyv fedőlapján behajtható, így a lapok élét is védi a szamárfülektől
4.    Többféle mintával is kapható – létezik teljesen sima, kislányoknak virágmintás, fiúknak geometrikus mintázatú
5.    Minden téren spórolsz vele! – Ha kiszámolod, több száz forintot megtakaríthatsz, plusz rengeteg időt, amit nem a papírborítók szabásával-ragasztásával töltesz el.

Ha van még kérdésed, keresd az ARS UNA STUDIÓt! Szakértő az iskolaszerek területén!

                                 Ruhacuka – színes, vidám őszi ruhák egy kattintásra

 

Tényleg le kell cserélni a gyerek teljes ruhatárát, azért mert kezdődik az óvoda, iskola? Nem feltétlenül. Hogyan kezdj hozzá az őszi ruhakeresésnek?
A legfontosabb, hogy nézz körül otthon, a szekrényben. Vedd elő a hosszúnadrágokat, a hosszú ujjú felsőket, pulcsikat. (Ha több gyerek van, akkor nézd meg, hogy a nagy ruhái között van-e olyan, amit  a kicsi tud hordani.)

 

 

Ezután, bírd rá a gyereket, hogy néhány darabot próbáljon fel. Vigyázat! Nem biztos, hogy könnyű dolgod lesz, sok gyerkőc utálja a ruhapróbát. Számtalanszor hallottam a fiaimtól: Jó Anya, de csak ezt az egyet!
Ha sikerül lekenyerezned a kis próbababádat, akkor az első, amit észre fogsz venni, hogy a hosszúnadrágokból halásznadrág lett.  (vagy legalábbis bokavillogós, “nem szeretném ezt már ráadni a gyerekemre” ruhadarab)
Ha átnéztél mindent, akkor jöhet a számolás, hány nadrág, póló, pulcsi, kabát, mellény, stb. marad, amit tényleg tud is hordani. Két lehetőséged van: vagy elindulsz, és végigjárod a fél világot, ruhát keresve (a gyerek tuti, hogy “nagyon” fogja élvezni), vagy ellátogatsz Ruhacukára.  
Ruhacukán a legmagasabb minőségű, angol használt ruhákat kínáljuk, örök méretgaranciával.  Hetente kétszer kerülnek új ruhák Ruhacuka polcaira, hogy mikor, azt Cuka baba leveléből megtudhatod. Az a célunk, hogy olyan ruhák legyenek a gyereked szekrényében, amit szívesen adsz rá és ő boldogan viseli.
Ha bármi kérdésed van, kérlek, fordulj hozzám bizalommal. Rugalmasan, gyorsan és vevőbarát módon működünk.

Szeretettel várlak: Sümeginé Nemes Nagy Ági

Web: www.ruhacuka.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top