Aktuális

Elviselhetetlen a meleg a konyhában, több pihenés jár a dolgozóknak

A hőség miatt elviselhetetlen a meleg az egyik soproni büfében, ezért a tulajdonos több szabadidőt ad dolgozóinak. A vendégektől pedig elnézést kér a kellemetlenségért...

Elnézést kér a vendégektől a nagy meleg miatt egy soproni büfés. Azt írta az étlap alá, hogy ebben a hőségben több szabadidőt ad a dolgozóknak, mert a konyhában elviselhetetlen a meleg, emiatt ugyanakkor többet kell várni a kiszolgálásra. A nagy melegben korlátlanul ihatnak az alkalmazottak, és az sem zavarja, ha ilyenkor kisebb a forgalom.

A tulajdonos szerint a konyhában felakasztott hőmérő 40 fokig mér, de annak higanyszála már napokkal ezelőtt kiakadt az elviselhetetlen melegtől. Déli 12 óra körül legalább 50 fok lehet a konyhában. Azt mondja, amióta a büfét üzemelteti, ilyen tartósan meleg idő még nem volt. A nála dolgozó diáklányoktól pedig nem várható el, hogy a felforrósodott konyhában töltsék egész napjukat. Szerinte nem szabad a pénzt az egészséggel szemben előtérbe helyezni. A vendégek minden ellenvetés nélkül elfogadják a tulajdonos érveit, senki sem panaszkodik vagy reklamál a várakozás miatt – informált a rendkívül szimpatikus hozzáállásról a TV2 Tények című műsora.

További hőség témájú cikkek az NLCafén

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top