Aktuális

Novemberig óriási dugók várhatók az M7-es sávlezárása miatt

A hétvégi forgalom eddig is meglehetősen erős volt az M7-es autópályán, mostantól egészen november végéig azonban gigadugókra kell számítani az érdi csomópont környékén a Budapest felé vezető oldalon a külső sáv lezárása miatt.

Augusztus 6-án kezdik el kiépíteni a forgalomelterelést, tizedikétől várhatóan pedig lezárják a külső sávot az M7-es autópálya érdi csomópontján a 18-as és 12-es kilométerszelvények között a Budapest felé vezető oldalon, ami óriási dugókat okozhat a környéken.

A több hónapos munkálatok során beton terelőfalakat telepítenek, és az acél szalagkorlát megerősítése mellett korszerű fényvédelemmel is ellátják az M0 autóút közelében található autópálya-szakaszt – olvasható az utinform.hu oldalon.

Októberig óriási dugók várhatók az M7-es sávlezárása miatt

Dugók várhatók az M3-as és M5-ös autópályák kivezető szakaszain is

Az építkezés során az érintett hat kilométeres szakaszon lezárják a külső sávot, így az autópálya ezen a részén eggyel kevesebb sávon lesz járható, ami előreláthatóan óriási dugókat okoz majd. A szakemberek azt ígérik, ha a közlekedés igényli, a gyorsabb áthaladás érdekében a daruzást időnként megszakítják.

Az elválasztósávok korszerűsítése ugyanakkor az M7-es mellett érinti az M3-as autópálya 10-35-ös kilométer és az M5-ös autópálya 13-17-es kilométerszelvények közötti szakaszait is. A munkálatok várhatóan november végéig tartanak.

További cikkek dugók témában az NLCafén

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top