Aktuális

Elküldték a menekülteket a Keleti pályaudvarról – Tarlós István tervet készít

Nagyszabású razziát tartott csütörtök délután a rendőrség a Keleti pályaudvarnál. A menedékkérőket igazoltatták, és több száz menekültet el is küldtek az aluljáróból. Tarlós István pedig intézkedésekre készül az illegális bevándorlókkal kapcsolatban.

Csütörtök délután igazoltatott a rendőrség a Keleti pályaudvar környékén, és kiürítették az aluljárót, ahol napok óta több száz menekült tartózkodott. A rendőrök egészségügyi maszkot viseltek, és az igazoltatottakat elirányították a számukra kijelölt menekülttáborokba, de az eddigi hírek szerint az utazásban nem segítettek. A rendőrség az Indexszel csak annyit közölt: a hatályos jogszabályoknak megfelelően teszi meg a szükséges intézkedéseket.

Tarlós István a Magyar Nemzetnek nyilatkozva azt mondta: intézkedési tervet készít a következő hetekben a főváros a naponta ezrével érkező menekültek és illegális bevándorlók miatt. Az egyeztetések már elkezdődtek az illetékes hatóságokkal, a terv részletesen meghatározza majd a szervezetek feladatait. A főpolgármester a legsúlyosabbnak az utcákon és a pályaudvarokon kialakult köztisztasági helyzetet tartja.

Forrás: Wikipédia
Forrás: Wikipédia

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top