Aktuális

Iskolakezdés könnyedén, stresszmentesen

Felelős szülőként óriási fejtörést jelent az első osztályos gyerkőcök iskolatáskájának kiválasztása. Mi az ARS UNA STUDIO segítségével adunk pár tippet, hogy megtaláld a tökéletes táskát.

                                                     Hogyan válassz iskolatáskát?

Mi az ARS UNA STUDIO segítségével adunk pár tippet, hogy megtaláld a tökéletes táskát. Nézzük, mit javasol a szakértő!

– A 6-7 éves gyerekek csontozata még sokat fejlődik, ezért csak fokozottan terhelhető. Ügyelj rá, hogy a táska könnyű legyen, súlya ne haladja meg az 1 kg-ot.

– Olyan táskát keress, amely sok ponton állítható, és jól párnázott hátkiképzésével biztosítja a gerinc megfelelő tartását és egészséges fejlődését.
– A jól rendszerezhető táskák megkönnyítik a hétköznapokat, és lerövidítik a napi pakoláshoz szükséges időt.
– A minőség mindig megtérül. Tapasztalat, hogy egy minőségi anyagokból készült, strapabíró iskolatáska akár 2-4 évig is tökéletesen használható. Tipp: nem mindig a legdrágább termék a legtartósabb! Nagyobb biztonságot jelent, ha a gyártó legalább 1 év garanciát vállal a termékre.
– Személyesen vásárolj, és vidd el magaddal a leendő elsőst is, hogy fel tudja próbálni a kiválasztott iskolatáskákat – így együtt tökéletes lesz a döntés!

Web:

http://www.arsuna.hu/iskolataska-iskolai-hatizsak/kompakt-easy-iskolataska/
http://iskolataska.arsuna.hu/

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top