Aktuális

Befejezték a Nyugati felújítását

Befejezték a két hétig tartó felújítási munkákat a Nyugati pályaudvaron. Mától a vonatok ismét a megszokott vonalon közlekednek, a menetrend azonban változott.

A MÁV halaszthatatlan karbantartási munkák miatt június 22-én zárta le két hétre a Nyugati pályaudvart. A felújítási és karbantartási feladatokon 150-200 szakember dolgozott, és megközelítően ugyanennyien végezték a másfél éves előkészítést.

Befejezték a Nyugati felújítását

Elvégezték a legfontosabb karbantartási munkákat

Elvégezték az utastájékoztató rendszerek karbantartását, a kiírások mostantól áttekinthetőbbek. Az utasperonokon aszfaltoztak, megtisztították a nagycsarnok fal- és üvegfelületét, pótolták a kitört és hiányzó üvegeket. Emellett folyamatosan végzik a graffitimentesítést az aluljárókban.

A munka részét képezte a Nyugati pályaudvarra bevezető pályák egy részén a vágányok és kitérők, illetve több váltó felújítása és karbantartása. Közel 23 kilométernyi felsővezetéket ellenőriztek, felújították a pályaudvar biztosítóberendezéseit, és elvégezték azok teljes vizsgálatát.

A vonatok július 6-ától ismét a megszokott útvonalakon közlekednek, de a menetrend a mai nappal egyes szerelvények esetében változott.

További cikkek Nyugati pályaudvar témában az NLCafén

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top