Aktuális

Nyári programok, ahogy mi szeretjük

Nyár, buli, kikapcsolódás, pihenés, feltöltődés! Hol a helyed? Itt! Hogy tudd, hol a helyed!

                                                     Kehida Termál – családbarát szálloda

Idén tudatosan tervezem a nyaralást, a kehidakustányi Kehida Termál Hotel bababarát szállását választottuk. Főként a fürdő miatt szeltük át az országot, hogy apának legyen meg a szórakozása és kedvére úszhasson a hullámok között meg ugrálhasson a medencében, és ha nagyon akar, akkor a környéken túrázhasson, de azért közben mi se unatkozzunk 6 éves Csillussal, és egy kicsit én is bűntudat nélkül kényeztethessem magam a masszázs és beauty részlegen.

Lehetőleg mindezt úgy, hogy el se kelljen nagyon hagyni a szállást.
A kiválasztott hétvégén mindenféle program volt, kicsiknek és nagyoknak egyaránt: koncert, bohócshow, csillámtetoválás, gyerekpancsoló meg csúszda, és Csillus jót játszott a fürdő ovijában, óvónői felügyelettel.
A második napon lehűlt az idő, de mi észre sem vettük, hiszen a tágas belső élményfürdőben önfeledten fürdőzhettünk, csúszdázhattunk, a sodrómedence áramlatával órákig hagytuk magunkat körbe-körbe sodorni. A sós-jeges-mézes szaunafelöntések, a szaunában lévő teázó igazi testi-lelki felüdülést biztosított! Azt hiszem ez az a hely, ahol minden kifogástalan! A személyzet kedvessége, a tisztaság….
A vacsorán feltálalt ételek íze a nagyi házias főztjét idézte, Csillus lisztérzékenysége sem volt probléma.
Igazán kipihenve, feltöltődve, teli élménnyel tértünk haza! S az árak……!!! Igazán kedvezőek!
Aki még nem tervezte be a nyaralást, rögtönözhet a Kehida Termálban! Meleg szívvel ajánlom pároknak, családoknak, nagyszülőknek unokákkal! Az élmény garantált! 🙂
Mi ezen az oldalon foglaltunk: www.kehidatermal.hu

                                                        Balaton Retro Fesztivál

Világsztárok és legendák júliusban a Balatonon, Fonyódon. A hetvenes-, nyolcvanas-, kilencvenes években érezhetjük magunkat a RetroBalaton Fesztiválon, amikor megmosolyogtuk az NDK-ból érkező szandálos turistákat, amikor még magnókazettákon hallgattuk a Daddy Cool, Rivers of Babylon, Ma Baker című Boney M slágereket, ki ne ismerné őket? Eredeti előadóktól élőben bulizhattok a legismertebb dalokra. A Sheyla Bonnick Sounds of Boney M. élő showja mellett a ’80-as,’90-es évek legnagyobb hazai sztárjai látogatnak a Balaton partjára.

Élő nagy koncertet ad az R-GO, házibuli hangulatot teremt Soltész Rezső, Szűcs Judit, az UFO együttes, Betty Love, Erox Martini, Sipos F.Tamás, Marót Viki és a Nova Kultúr zenekar.
Részletek, jegyvásárlás: fonyodinyar.com
Fesztivál Facebook oldala: facebook.com/balatoniretrofesztival
Telefonos információ: 30-3568677

 

                                            Négycsillagos csodanyaralás a Bakonyban

Döbrönte Budapesttől másfélórányi autóútra található, bájos, bakonyi zsákfalu.
Miért érdemes ide utazni? Mert mesés, természeti környezet, széleskörű wellness-szolgáltatások, gasztronómiai élmények és színvonalas kiszolgálás teszik egyedivé a Hasik Hotelba érkezők itt töltött napjait.
A szálloda vendégeinek kényelmét külső úszómedence, fedett uszoda, jacuzzi, fitneszterem, ping-pong terem, finn szauna, infraszauna és masszázs szolgálja.

A hangulatos udvar és park – úszómedencével, napozóterasszal, teniszpályákkal, minigolfpályával, játszótérrel, “háttérképként” a várrommal – remek helyszínt nyújt az aktív pihenést keresők számára.
A szálloda légkondicionált étterme állófogadások, esküvők, eljegyzések, ballagások megrendezésére is kiválóan alkalmas. Tavasztól őszig a hotelparkra néző teraszon is elfogyaszthatják a vendégek ebédjüket, vacsorájukat, a szálloda udvara pedig grillpartyk helyszíne.
Ízelítő programajánlatainkból: játszóház, animáció, saját lovasudvar, állatsimogató, lovaglás és lovaskocsizás piknikkel, gyalogtúrák, kerékpártúrák, borkóstoló, pálinkakóstoló, sajtkóstoló, az egészen különleges programokra vágyóknak quadozás, paintballozás,  hőlégballonozás.
Hasik Hotel****, ahol megpihen az Idő…

8597 Döbrönte, Fő u. 4.
Tel.: 89/ 569-990
Web: www.hasik.hu/akciok
Mail: hasik@hasik.hu 

 

                                       Szabadulj stílusosan, kalózkodj legálisan!

 

A Kalózbarlang a felnőtteken kívül már gyerekek számára is megnyitotta kapuit!
A strand a nagy nyári melegben bevett szokás, ám ilyenkor is kell a kaland, a szórakozás! Ez a tökéletes program, ahol speciális fény- és hangtechnika, minőségi díszlet és kalózos feladatok teszik még izgalmasabbá a szabadulós játékok műfaját. Kikapcsol, új élményt ad, feltölt! Hogy a nagy meleg ne zavarjon, légkondicionált pályán zajlik a szabadulás. A gyerekcsapatok számára külön mesebeli történet színesíti a programot.

Személyre szabott szülinapozással különlegesebbé tehető a játék, de akár egy céges csapatépítő tréning kiváló helyszíne is lehet. Te se maradj le róla, próbáld ki barátaiddal és foglalj időpontot még ma!
Kalózbarlang szabadulós játék
Budapest, 1106. Fehér út 10.
06-70-226-42-36
www.kalozbarlang.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top