Aktuális

Nyári programkavalkád

Itt a nyár, a fesztivál- és buliszezon! Hadd ajánljunk helyszíneket nektek, ahol garantáltan jól érzitek majd magatokat!

                              

                                   Emeli Sandé, Kool&the Gang, Roger Hodgson…

Hogy mi a közös bennük azon kívül, hogy mindannyian világhírű zenészek? Mindhárman a VeszprémFest nagyszínpadán lépnek fel július 15. és 18. között, de nem csak őket üdvözölhetjük idén Veszprémben.

A nyitónapon Roger Hodgson, a Supertramp egykori énekes-dalszerzője lép fel “Breakfast in America” turnéja keretében, Magyarországon első alkalommal. Másnap még mindig nosztalgiázunk, hiszen a 45 év elteltével is aktív Kool & The Gang fogja megtáncoltatni közönségét – a forró hangulat garantált. 17-én Dee Dee Bridgewater, a jazz nagyasszonya Irvin Mayfield trombitással és a New Orleans Jazz Orchestrával New Orleans szellemét idézik meg. A fesztivál i-jére Emeli Sandé teszi fel a pontot, aki még csak huszonnyolc, de már az egész világ rajong érte, amióta a 2012-es londoni nyári olimpián is ő énekelt, Our Version of Events című debütáló albuma pedig  2012-ben az Egyesült Királyság majd’ minden zenei díját besöpörte. Magyarországon először láthatjuk, 18-án  a Veszprém Arénában.
Erős lesz a fesztivál idei jazzkínálata is, hiszen a FestGardenben 3 estén át szól majd a jazz, és akkor a FestPresszó, vagy a Rozé, Rizling és Jazz Napok programjairól még nem is beszéltünk.

További információ a helyszínekről és koncertekről: http://veszpremfest.hu/
Online jegyvásárlás: http://veszpremfest.jegy.hu/

              Ünnepi programokkal és hatalmas bulival ünnepel a Művészetek Völgye

A magyar kulturális, zenei, színházi, irodalmi élet színe-java ott lesz az idén jubiláló Művészetek Völgyén július 24. és augusztus 2. között. Az ország talán leginkább családbarát fesztiválján minden nap jógával, mozgással indulhat, napközben játékokkal, beszélgetésekkel, közösségi programokkal, délután, este tánccal, színházzal, koncertekkel, bulival készülnek a régi és új udvargazdák. A Momentán Társulat, Hajós András és a Modern Art Orchestra, valamint Harcsa Veronika is saját udvaraikban, különleges programokkal és meglepetés vendégekkel várják az érdeklődőket, felnőtteket és gyerekeket egyaránt.

A Design Terminál  idén még izgalmasabb workshopokat és koncerteket szervez. A Klastrom is újra megtelik élettel: az első öt napon a világzene és a Fonó fellépői veszik használatba a templomromot, aztán átveszi az irányítást az NVC és az elektronikus életérzés. A Hello Wood csapata saját kis falut és önálló zenei programokat vezet. Márta István saját udvarral lepi meg a Völgy-látogatókat, a Mártapista udvar az igazi mély beszélgetések otthona lesz.  A színház szerelmesei találkozhatnak Pintér Béla Társulatával és ott lesz az elmaradhatatlan Hobo. Fellép Sebestyén Márta, és idén is vár mindenkit szeretettel a családok és gyerekek kedvenc találkahelye, a Kaláka Versudvar.

Információk:
Program: http://www.muveszetekvolgye.hu/kapolcs/Fidelio_2015.pdf
Jegyvásárlás: http://tixa.hu/muveszetekvolgye

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top