Aktuális

Gólyatábori erőszak: több száz kép készült a megerőszakolt lányról – ítélet a jövő héten

A gólyatábori erőszakoló több száz képet készített a lányról, még arra is kérte, hogy közben mosolyogjon. A ügyben a jövő héten hoz ítéletet a bíróság.

Több száz képet készített az erőszakoskodó férfi arról a lányról, akit az ELTE fonyódi gólyatáborában erőszakolt meg még tavaly augusztusban. A fotókat megnézték a bírósági tárgyaláson is, ahová az érintetteken kívül senkit nem engedtek be. Az erőszakoló nem járult hozzá, hogy bárki is felvételt készítsen róla, lesötétített furgonban vitték a bíróságra – hangzott el a TV2 Tények című műsorában.

K. Szilárd megverte a lányt annyira, hogy az védekezni ne tudjon, majd megerőszakolta. Több száz képet készített miközben arra kényszerítette, hogy mosolyogjon. Megfenyegette, ha bárkinek elmondja a történeteket, a képeket felrakja a Facebookra.

A bíróság zárt tárgyalást rendelt el, a terembe az újságírókat sem engedték be. Az ügyészség kezdeményezte, hogy K. Szilárdot pszichiátriai vizsgálatnak is vessék alá hangulatingadozásai miatt. A férfi két korábbi hasonló bűncselekményért már 6 év 8 hónapot kapott, de 5 év letöltése után jó magaviselete miatt feltételesen előbb szabadult. A bíróság a büntetés kiszabásánál súlyosbító körülményként veszi figyelembe a büntetett előéletet. Ítélet jövő héten, június 3-án várható.

További cikkek gólyatábori erőszak témában az NLC-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top