Aktuális

Ma is bőrig ázhatunk

Pünkösdvasárnap és pünkösdhétfőn is sok-sok esőben lesz részünk. Elő az esőkabáttal, esernyővel és gumicsizmával!

Pünkösdvasárnap a Dunántúlon nagyrészt erősen felhős vagy borult időre számíthatunk, másutt a gyakran erősen felhős ég mellett hosszabb időszakokra is kisüthet a nap. Sokfelé várható eső, zápor, elszórtan zivatar is kialakulhat. A Nyugat-Dunántúlon és északkeleten többfelé megerősödik a szél, zivatarok környezetében viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb hőmérséklet 9-14, a legmagasabb hőmérséklet 15-25 fok között alakul.

Pünkösdhétfőn, a hosszú hétvége utolsó napján is gyakran lesz erősen felhős az ég, többnyire csak rövid napos időszakok várhatók. Keleten többfelé, nyugaton szórványosan valószínű eső, zápor, helyenként zivatar is kialakulhat. Legtöbb csapadékra a Tiszántúlon számíthatunk. A szél néhol megerősödik, zivatarok környezetében viharos széllökések is lehetnek. A minimum-hőmérséklet 9-14, a maximum-hőmérséklet 18-23 fok között alakul.

Dalban is “elmondjuk”, milyen időnk lesz:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top