Aktuális

Így szabadulj meg hatékonyan a szőrszálaktól

A nyár közeledtével egyre rövidülnek a szoknyák és nadrágok, így mindenki szeretne a legegyszerűbben és a leghatékonyabban megszabadulni a szőrszálaktól. Legyen hatékony, fájdalommentes, ugyanakkor minél olcsóbb is? Olyan módszer kell, ami ezeket egyszerre tudja.

Kicsi, könnyű és hordozható- nyaraláskor ez az egyik legfontosabb szempont, a Braun Silk-épil5 Xelle SE5185 epilátor ötvözi mindezt. A Braun készüléke a gyökerüknél fogva távolítja el a legrövidebb szőrszálakat is, a visszanövő szőr pedig finomabb és vékonyabb lesz, így a borosta miatt sem kell aggódni. A fájdalom csökkentését pedig a kettős kényelmi rendszer biztosítja: az epilátor nagy rezgésszámú masszírozó görgői stimulálják a bőrt, és hatékonyan csillapítják az epilálással járó érzést, míg a hűsítő kesztyű lehűti és előkészíti bőrt epilálás előtt, majd megnyugtatja azt a művelet után.

Így szabadulj meg hatékonyan a szőrszálaktól

Egyre népszerűbbek és olcsóbbak a végleges megoldást jelentő szőrtelenítési módszerek is. Az eljárás során a fény- és lézergépek által kibocsátott fényimpulzusok hatására a szőr természetes módon kihullik, ráadásul az újranövekedéstől sem kell tartani, hiszen a hőhatás következtében elpusztul a szőrgyökér, így nem képződik új szál. A Philips Lumea SC1991/00 IPL tartós szőrtelenítő készüléket a világ vezető bőrgyógyászaival együttműködve alkotta meg a vállalat, azzal a céllal, hogy bárki kényelmesen és biztonságosan használhassa otthonában a módszert. A Philips Lumea öt állítható fényenergia-beállításával biztosítja a gyengéd, de hatékony szőrtelenítést még érzékeny bőrön és kényes területeken is

Így szabadulj meg hatékonyan a szőrszálaktól

A készülékek most 40 napos pénz visszafizetési garanciával és ingyenes házhozszállítással érhetőek el az Extreme Digitalnál.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top